Председателят на ЕП Антонио Таяни отново в София за официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС
Начало Новини Председателят на ЕП Антонио Таяни отново в София за официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС
Facebook Споделяне
Share on facebook

Председателят на ЕП Антонио Таяни отново в София за официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС

Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни ще посети София, за да участва в официалното откриване на българското председателство на Съвета на ЕС заедно с председателя на Европейския съвет Доналд Туск и председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер. Събитието ще се проведе в Народния театър „Иван Вазов“ на 11 януари от 19:30 часа.

Преди посещението председателят на ЕП Таяни заяви: „Председателството на България идва във важен момент, когато нашият Съюз трябва да удовлетвори очакванията на гражданите във връзка с основни проблеми като миграция, сигурност и създаване на работни места за младите хора.

Убеден съм, че България ще поеме отговорността и ще работи усилено над тези проблеми в тясно партньорство с Европейския парламент“.

Председателят Таяни ще бъде посрещнат от президента на България Румен Радев и премиера Бойко Борисов и ще произнесе реч по време на церемонията по откриването.

Натиснете тук, за да гледате речта на живо и тук за аудиовизуалното отразяване на церемонията по откриване на председателството.

Източник: Европейски парламент

 
Търси в сайта

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес614
mod_vvisit_counterВчера494
mod_vvisit_counterТази седмица1595
mod_vvisit_counterМиналата седмица5029
mod_vvisit_counterТози месец10191
mod_vvisit_counterМиналият месец23269
mod_vvisit_counterОбщо553605

Your IP: 54.226.41.91
bestkinky.com hard-extreme.com