Конференция на тема "Интелигентно специализиране и трансфер на технологии като двигатели на новаторството за регионален растеж"
Начало Новини Конференция на тема "Интелигентно специализиране и трансфер на технологии като двигатели на новаторството за регионален растеж"
Facebook Споделяне
Share on facebook

Конференция на тема "Интелигентно специализиране и трансфер на технологии като двигатели на новаторството за регионален растеж"

София, 5 април 2018

Остават 5 дни до крайния срок за регистрация за участие в конференцията "Интелигентно специализиране и трансфер на технологии като двигатели на новаторството за регионален растеж". Тя ще се проведе на 3 и 4 май в Националния дворец на културата в София и се организира от Съвместния изследователски център на Европейската комисия като част от програмата на Българското председателство на Съвета на ЕС.

Сред основните участници ще бъдат комисарят по цифрова икономика и общество Мария Габриел, зам.- министър председателятТомислав Дончев, министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова, първият заместник-председател на Европейския комитет на регионите Марку Маркула, генералният директор на Съвместния изследователски център на Европейската комисия Владимир Шуха.

Конференцията ще събере за конструктивен диалог политици, учени, представители на бизнеса, местните власти и университетите. Те ще обсъждат и изследват възможностите и предизвикателствата пред Европа в областта на създаването на умения, знанията и технологиите, научните изследвания, развитието, образованието, заетостта и иновациите, със специален фокус върху региона на югоизточна Европа и Западните Балкани.

Предварителна регистрация за събитието можете да направите тук.

Имейл за повече информация: JRC-InnovGrowth-Conf@ec.europa.eu

Източник: Европейската комисия

 
Търси в сайта

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес406
mod_vvisit_counterВчера766
mod_vvisit_counterТази седмица6733
mod_vvisit_counterМиналата седмица6520
mod_vvisit_counterТози месец20994
mod_vvisit_counterМиналият месец26352
mod_vvisit_counterОбщо638592

Your IP: 54.198.78.121
bestkinky.com hard-extreme.com