„Моят социален град“ – фотоконкурс, организиран от групата на ПЕС в Европейския комитет на регионите
Начало Новини „Моят социален град“ – фотоконкурс, организиран от групата на ПЕС в Европейския комитет на регионите
Facebook Споделяне
Share on facebook

„Моят социален град“ – фотоконкурс, организиран от групата на ПЕС в Европейския комитет на регионите

 
 
Градовете и по-малките населени места в Европа, независимо дали са разположени в градски или селски райони, се сблъскват с все по-изострящи се социални неравенства по отношение на здравеопазването, образованието, жилищното настаняване, заетостта, условията на труд или интеграцията в обществото на хората в неравностойно положение.
 
 
 
 
 
 
 
Как можем да гарантираме, че всеки един се чувства част от града?  Колко „социален“ е Вашият град и какво може да се направи, за да стане по-приобщаващ?  
 
В рамките на европейския фотоконкурс „Моят социален град“ каним любители и професионални фотографи да запечатат на снимка социален проект и/или социалните отношения в своите градове. Участниците могат да почерпят идеи от „облака с етикети“ на уебсайта на групата на ПЕС
 
Крайният срок за участие в конкурса е 30 юни 2018 г. и в него могат да участват всички навършили 18 години лица, пребиваващи в ЕС. 
 
Това е Вашият шанс да спечелите фотографско оборудване по Ваш избор на стойност до 1500 евро, както и тридневно пътуване до Брюксел на културна тематика за двама души.
 
Трите най-добри снимки ще бъдат избрани от жури, съставено от членове на групата на Партията на европейските социалисти (ПЕС) в Европейския комитет на регионите (КР), представляващ местните и регионалните власти от целия ЕС, и професионални фотографи. 
 
Победителите ще бъдат поканени на церемонията по връчване на наградите, която ще се проведе в Брюксел в периода между октомври и декември 2018 г.
 
Конкурсът се организира в сътрудничество със SOLIDAR – европейска мрежа от организации на гражданското общество, работещи за постигането на социална справедливост в Европа и по света.
 
За повече информация за конкурса и за да се запознаете с промоционалните материали, моля посетете уебсайта на групата на ПЕС​.
 
За контакт: 
 
Samy Benomran 
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
+32 2 282 22 37
 
Katja Turck
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
+32 2 282 21 69
 
Търси в сайта

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterДнес279
mod_vvisit_counterВчера716
mod_vvisit_counterТази седмица279
mod_vvisit_counterМиналата седмица4487
mod_vvisit_counterТози месец15138
mod_vvisit_counterМиналият месец30503
mod_vvisit_counterОбщо663239

Your IP: 54.92.173.9
bestkinky.com hard-extreme.com