Три месеца преди Европейските избори информационен център Европа Директно Сливен продължава с кампанията за насърчаване на активно гражданско поведение у жителите на Сливен и населените места в областта, в която разяснява ролята на европейските институции и защо е важно всеки от нас да отиде да гласува на изборите на 26 май 2019 г. за Европейски парламент.

Студеното време и късният вечерен час, не попречиха на жители от село Мечкарево да се включат в гражданска дискусия на 27 февруари. Домакин на срещата беше НЧ „Просвета”.

„Този път ще гласувам ЗА: млади и квалифицирани българи, които достойно да представят страната ни в Европа“. Това беше основното, около което се обединиха жителите на Мечкарево :-) Надяваме се, че всички, които присъстваха на срещата, ще отидат да гласуват.

Този път не е достатъчно да се надяваме на по-добро бъдеще – този път всички ние трябва да поемем отговорност, за да може то да се осъществи. Затова този път ние Ви молим не просто да гласувате, а да ни помогнете да убедим и други да го направят. Защото когато всички гласуваме, всички печелим. Включете се в инициативата, регистрирайте се на сайта

#ТозиПътЩеГласувам: https://www.thistimeimvoting.bg/

#АзГласувамЗаЕвропа #EUelections2019 #ThisTimeIamVoting