Изборите за Европейски парламент ще се проведат във всички страни-членки на ЕС в периода 23-26 май 2019 г. В България ще бъдат на 26 май – неделя.

Информационен център „Европа Директно” – Сливен организира поредната дискусия по повод предстоящите Европейски избори, която ще бъде с представители на бизнеса от Сливен. На срещата ще присъства г-н Теодор Стойчев – ръководител на Бюрото на Европейския парламент в България.

Дискусията е част от информационната кампания на Информационен център „Европа Директно” – Сливен за Европейски парламент и неговата важна роля в ежедневния живот на хората и бизнеса.

Събитието ще се проведе на 03.04.2019 г. (сряда) от 11:00 до 12:30 ч. в зала „Май” на Община Сливен.

Приложение: програма на дискусията.

 Този път не е достатъчно да се надяваме на по-добро бъдеще – този път всички ние трябва да поемем отговорност, за да може то да се осъществи. Затова този път ние Ви молим не просто да гласувате, а да ни помогнете да убедим и други да го направят. Защото когато всички гласуваме, всички печелим. Включете се в инициативата, регистрирайте се на сайта #ТозиПътЩеГласувам: https://www.thistimeimvoting.bg/

 

За повече информация:

е-мейл: europedirectsliven@gmail.com

телефони: 044 411 832 или 0882 73 01 88

Европа Директно – Сливен