Поради извънредните обстоятелства, свързани с извънредното положение в България и пандемията на коронавируса, информационният център Европа Директно – Сливен няма възможност да проведе своите традиционни събития, посветени на Деня на Европа – 9 май.

Затова се налага общоевропейският празник да бъде отбелязан с онлайн инициативи:

  • Виртуален Евробазар 2020 – ще направим виртуално представяне на участниците от всичките издания на Евробазара от 2016 до 2019 година (последвайте фейсбук страницата на базара)
  • Онлайн уроци и викторини за Европа във виртуалните класни стаи – всички класове, които желаят да се включат в тази инициатива, могат да се свържат с нас – ние ще им предоставим обучителни материали за провеждането на уроците, викторините и игрите в зависимост от възрастта на техните ученици.
  • Излъчване на записа на театралната постановка „Приказка за Европа“ (на страницата ни във фейсбук, в канала ни в Yutube и по местните телевизии
  • Онлайн викторина за ЕС (на страницата във фейсбук)– всеки ден ще има загадка за нашите последователи, свързана с ЕС и държавите-членки. За най-активните и с най-много правилни отговори ще има награди: ваучери за книги, ваучери за пици, сувенири от нашия център и още…

Европа Директно – Сливен

Телефон за връзка: 0882 73 01 88

e-mail: europedirectsliven@gmail.com

Интернет-сайт  www.europedirect-sliven.eu

Facebook: https://www.facebook.com/europe.directsliven

Twitter: https://twitter.com/EDCSliven

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/europe-direct-sliven

Youtube: https://www.youtube.com/user/EDSliven/