октомври, 2018

09окт10:0014:30Информационна кампания "ЕС близо до Вас" - Нова Загора10:00 - 14:30

Още детайли

Информационната кампания „Европейският съюз близо до Вас“ се провежда във всички общини на Сливенска област и има за цел да повишава информираността на широката публика относно европейските приоритети и правата на европейските граждани.

Посетителите на информационните ни щандове имат възможност да получат полезна информация и безплатни материали за Европейския съюз, и най-вече за правата и сигурността им като европейски граждани, информация за деца и младежи, включително безопасното ползване на интернет, полезна информация за възможности за финансиране на бизнеса и земеделските стопани, права на потребителите, права на пътниците и др.

На 1 април 2018 г. посетихме град Твърдица, където заедно със нашите партньори от Областен информационен център – Сливен и Местната комисия за борба с трафика на хора – Сливен, се включихме с информационен щанд в Регионалния събор. 

На 9 октомври 2018 г. ще участваме в Панаира на занаятите в град Нова Загора съвместно с Областен информационен център – Сливен по повод Празника на града – Петковден.

На 26 октомври 2018 г. – Димитровден, Празникът на Сливен сме на главната улица в нашия град.

На 1 ноември 2018 г. /Деня на Будителите и Празника на Котел/ ще посетим с информационен щанд и град Котел

Още информация

Време

(вторник) 10:00 - 14:30

Статията е прочетена пъти
Go to Top